Marja Kruisland

Marja is een zeer ervaren Agile Coach / trainer met meer dan 8 jaar ervaring in Agile werken. Zij heeft bij ING , Liberty Global, Schiphol en Aegon verschillende opdrachten uitgevoerd in complexe omgevingen. Haar expertise ligt oa op het gebied van team coaching, faciliteren, Scaling Agile als ook Systemisch Transitie Management.

Schermafbeelding 2019-02-18 om 19.44.51.

Dennis Rijkers

Dennis heeft als consultant meer dan 10 jaar ervaring met Business en IT werkzaamheden, waarvan de laatste 7 jaar in diverse Agile complexe omgevingen als Agile Coach. In complexe organisaties blijkt Scaling Agile altijd een onderwerp van belang bij het maken van vervolg stappen met Agile werken. Vanuit zijn verandermanagement achtergrond is Scaling Agile zijn passie geworden en helpt hij graag anderen hier stappen in te zetten.

Schermafbeelding 2019-02-18 om 19.44.51.

Boudie Kapteijn

Boudie heeft een achtergrond in project- en portfolio management. In 2015 is hij gestart als Agile Coach en trainer. Hij heeft verschillende opdrachten uitgevoerd variërend van het opstarten en coachen van BusDevOps teams tot het inrichten van Obeya rooms en coachen van Leadership teams. De laatste tijd steeds meer interesse gekregen voor Agile Scaling vanuit de overtuiging dat je de echte meerwaarde pas realiseert zodra je het totale systeem verbetert.

Schermafbeelding 2019-02-18 om 19.44.51.

Patricia Bebelaar

Patricia heeft sinds 2013 ervaring met Agile werken. Ze is gestart als Product Owner en sinds 2015 Agile Coach en trainer. Ze heeft ervaring met het begeleiden van Agile transities, van het coachen van (startende) BusDevOps teams tot het begeleiden van leadership teams. Daarnaast heeft ze veel ervaring met het opleiden en trainen van Agile Coaches.  Haar passie en expertise is de afgelopen jaren vooral gegroeid op het begeleiden van organisaties in zijn geheel en teamcoaching, omdat ze gezien heeft dat daar de meerwaarde gecreëerd kan worden

Schermafbeelding 2019-02-18 om 19.44.51.