• Grey LinkedIn Icon

© Agile4U.nl Proudly created with wix.com  ,  For Questions /  Contact us at info@agile4u.nl

Marja Kruisland

Marja is een zeer ervaren Agile Coach / trainer met meer dan 8 jaar ervaring in Agile werken. Zij heeft bij ING , Liberty Global, Schiphol en Aegon verschillende opdrachten uitgevoerd in complexe omgevingen. Haar expertise ligt oa op het gebied van team coaching, faciliteren, Scaling Agile als ook Systemisch Transitie Management.

Schermafbeelding 2019-02-18 om 19.44.51.

Boudie Kapteijn

Boudie is sinds 2015 werkzaam als Agile Coach bij ING Nederland. Hij heeft verschillende opdrachten uitgevoerd variërend van het opstarten en coachen van DevOps teams tot het inrichten van Portfolio Walls en coachen van Agile Leadership. De laatste tijd steeds meer interesse gekregen voor Agile Scaling vanuit de overtuiging dat je de echte meerwaarde pas realiseert zodra je het totale systeem verbetert.

Schermafbeelding 2019-02-18 om 19.44.51.

Dennis Rijkers

Dennis heeft als consultant meer dan 10 jaar ervaring met Business en IT werkzaamheden, waarvan de laatste 7 jaar in diverse Agile complexe omgevingen als Agile Coach. In complexe organisaties blijkt Scaling Agile altijd een onderwerp van belang bij het maken van vervolg stappen met Agile werken. Vanuit zijn verandermanagement achtergrond is Scaling Agile zijn passie geworden en helpt hij graag anderen hier stappen in te zetten.

Schermafbeelding 2019-02-18 om 19.44.51.